DE WARE SCHOONHEID VAN HET LEVEN ZIEN

vaak staat mijn hart in vuur en vlam door de schoonheid die ik in de wereld zie.

Hoe het was?

Ik had een leuk huis, een fijne relatie en ik deed niets liever dan aan mooie en creatieve projecten werken als zelfstandig ontwerper. Toch had ik een steeds terugkerend gevoel van onrust en vermoeidheid als ik thuis op de bank zat. Ik ging naar Yoga, Thai Chi, en een Ayurvedische arts om te kijken of dat hielp om mij energieker te voelen. Ik las boeken over zingeving en deed elke morgen meditatie oefeningen. Ik ging steeds gezonder en bewuster leven. Ondanks alles wat ik deed bleef ik het gevoel houden dat mijn energie niet goed stroomde. Was het dan toch de energie in huis die niet goed was, of de wifi mast op de hoek van de straat?… Ik bleef maar zoeken tot dat ik er helemaal klaar mee was.

Hoe het nu is?

Toen ik in aanraking kwam met Feng Shui en oosterse astrologie en mijn huis volgens die principes had ingericht – ik was tenslotte een creatieveling – en ik meer inzicht kreeg in mijn eigen energieflow, verdween mijn vermoeidheid als sneeuw voor de zon. Ik ging steeds meer andere mensen helpen om hun huis ook volgens deze oude energiewetten in te richten en voor ik het wist werd dat de belangrijkste dienst die ik aanbood. Ik hielp bijvoorbeeld twintigers die gingen samenwonen, vijftigers wier kinderen net het huis uit waren en jonge gezinnen.  En overal vond de magie plaats: het huis werd weer écht een thuis, bewoners sliepen beter in de slaapkamers, ontspanden in de woonkamer en werkten geconcentreerd in de werkkamer. De allerleukste klanten vond ik vrouwen die het pad van zelfontwikkeling zijn ingegaan en intussen ben ik er speciaal voor hun, omdat ik die reis zelf ook heb gemaakt.

Inspirerend, gevoel voor schoonheid en kwaliteit

  • Een verfijnde sensitieve energie met een scherpe geest.
  • Gevoel voor schoonheid en met oog voor detail.
  • Erg inspirerend.
  • Simpel, eenvoudig en begrijpelijk. 

Kazoe van den Dobbelsteen

Kazoe van den Dobbelsteen

Design & Feng Shui Professional
Nina Elshof, Nine Star Ki & Feng Shui Academie 2022 - Design Academy Eindhoven 2007


Mijn Visie

Je huis is een reflectie van jezelf, waardoor het als een spiegel werkt. Zoals jij bent en hoe jij je voelt, zie je terug in je huis, en vice versa. Hoe je huis is, bepaalt ook hoe jij je voelt. Wanneer je hier inzicht in krijgt en je hier bewust van wordt, kom jij en je huis in harmonie met elkaar waardoor je huis echt als jouw thuis voelt.

Als je mij zou kennen zou je weten dat:

Ik heb super toffe en de gekste dingen gedaan als ontwerper; ik heb honderden meters vlaggen van textiel gemaakt voor een pop-up restaurant van Sergio Hermans, ik heb prachtig maatwerk behang gemaakt voor een groot sjiek herenhuis. En ik heb een maand lang in een garage in Milaan gewerkt, voor een expositie van Maarten Baas.

Als ik een winkel binnen kom kies ik zonder het te weten altijd voor natuurlijke en goede kwaliteit materialen. Zoals een heerlijke zachte zuiver wollen plaid.

Ik ben gek op dansen. Ik sta het liefs heel de avond vooraan op het podium te dansen op uitbundige Afrikaanse of Caribische muziek.

Kazoe is mijn eigen naam, het is Japans en betekent vrede en genade. Dat was blijkbaar meant-to-be want nu werk ik met oosterse wijsheid.

Ik ben vaak in Frankrijk waar ik geniet van de natuur, het buiten leven, eten uit de moestuin, de schone lucht, de zee en leven in het ritme van de natuur.

Ik heb net als mijn 3 zussen en enorme schaterlach die je aan het eind van de straat kan horen.

Wil je 3 GOUDEN TIPS VOOR EEN FIJNE ENERGIEFLOW van mij ontvangen?

JA, IK WIL EEN FIJNE ENERGIE FLOW