Thuiskomen

Het 1-op-1 traject om thuis te komen in in de natuurlijke energieflow van jezelf en je huis.

 

JA, IK WIL MIJ NU AANMELDEN

Herken je dit?

Je huis zou de plek moeten zijn om je energie op te laden en je evenwicht te herstellen, maar zo voelt het nog steeds niet. Terwijl je echt je best hebt gedaan om de woonkamer zo in te richten zodat jij je er lekker voelt: leuke kleuren, fijne kussens op de bank, een plek waar je rustig kunt lezen… Maar als je op de bank zit voel je je onrustig. En je komt niet in de stemming om helemaal in je boek te verdwijnen.

Bij de yogales kan je altijd heerlijk ontspannen, maar als je thuis op je mediatiekamer je matje uitrolt en een kaars aansteekt om wat oefeningen te doen en te mediteren ervaar je helemaal geen rust en heb je een vermoeid gevoel. Je hebt een mooi altaartje gemaakt met wierook en fijne muziek… maar op deze plek in huis lijkt de energie weg te stromen.

Je hebt je slaapkamer mooi proberen in te richten met een deken, schapenvacht en een afbeelding aan de muur… maar je ligt niet ontspannen in je bed. Maar het heeft nog niet de energie en sfeer waar je naar verlangt. Op de een of andere manier voel je je niet thuis in je eigen huis waardoor je uit balans raakt.

HOE ZOU HET VOOR JE ZIJN ALS

Je op elke plek in huis je kan ontspannen en tot rust komen. Je energie weer op kan laden en je evenwicht herstellen. Heel je huis in balans is en dat er overal een fijne energie en sfeer is. Je huis helemaal past bij wie jij bent en waar jij behoefte aan hebt waardoor je huis echt jouw thuis wordt.

Het is mogelijk met dit unieke persoonlijke 1-op-1 traject

Dit ontvang je en kan je verwachten:

  • 6 online 1;1 zoomsessies waarin je precies leert hoe je je huis simpel kan aanpassen zodat er meer rust en energie te voelen zal zijn.
  • Een advies rapport voor jouw huis. Met daarin de energetische blauwdruk van je huis, een indeling voor de plattegrond, kleur-en materiaal advies en dat alles in afstemming met jouw persoonlijke energetische blauwdruk.
  • Een prachtig geprint inspiratieboek dat je thuisgestuurd krijgt.
  • Een digitaal werkboek met oefeningen die je zelf kan uitprinten.
  • De methode die ik gebruik is op basis van Conceptual Feng Shui en oosterse astrologie genaamd Nine Star Ki. Beide methoden zijn gebaseerd op universele natuurlijke cycli en het holistische 5 elementen systeem.

Aan het einde van het traject ga je naar huis met

Je huis is nu de plek waar je op kan laden en je evenwicht kan herstellen. Je hebt de woonkamer nu zo ingericht dat jij je er fijn voelt. Met kleuren die energetisch bij jou passen, de bank staat nu op de juiste plek en als je nu op de bank een boek gaat lezen kan je helemaal tot rust komen.

De meditatiekamer is nu op de juiste plek in huis waardoor je direct beter kan ontspannen in de ruimte. Je hebt een mooi altaartje gemaakt en als je nu je yogamat uitrolt en een kaars aansteekt ervaar je eindelijk echte ontspanning waardoor jouw energie weer helemaal gaat stomen.

Je slaapkamer is nu jouw persoonlijke rustoord. Het bed staat nu op een fijne plek in de kamer waardoor je meer ontspannen in je bed ligt. Ook de afbeelding aan de muur geeft ontspanning en ondersteunt je nachtrust.

Je hele huis heeft nu precies de energie en sfeer waar je naar verlangt. Je huis voelt nu echt als je thuis waardoor je energie op kan laden en de energie vrij kan stromen.

De Investering voor het traject is 2500,- incl btw

JA, IK WIL MIJ NU AANMELDEN

kom thuis en tot rust

 

JA, IK WIL MIJ NU AANMELDEN

Veelgestelde vragen

• We plannen eerst een intakegesprek van 30 minuten via Zoom.
• Dan hebben we elke week een 1-op-1 sessie van 1 uur via Zoom. In totaal hebben we 6 sessies.
• Ter afsluiting hebben we een nagesprek van 30 minuten via Zoom.
• Inclusief de intake en het nagesprek duurt het totale traject 8 weken.
• Het is een online traject, dus ik kom niet bij je langs voor een huisbezoek. We werken wel met de plattegrond en foto’s van je huis.
• Als je toch graag een live huisbezoek met mij wilt, neem dan contact met me op en dan bespreken we de mogelijkheden.
• De betaling vindt plaats voorafgaand aan het traject.
• Je hebt ook de mogelijkheid om in termijnen te betalen.
• De kracht van dit traject ligt in de gouden combinatie van JIJ én je HUIS. Deze combinatie biedt inzicht in de oorzaak van een probleem, waardoor het voorkomt dat het probleem zich herhaalt. Het inzicht stimuleert de ontwikkeling van je bewustzijn. Hierin onderscheid ik me van andere Feng Shui-scholen die de nadruk leggen op het oplossen van het probleem met hulpmiddelen zonder het bijbehorende inzicht te geven, waardoor de oorzaak wordt genegeerd.
• Als je liever alleen het "HUIS"-advies (Feng Shui) of alleen je persoonlijke "Energetische Blauwdruk" (Nine Star Ki-profiel) los van elkaar wilt ontvangen, neem dan contact met me op, en dan bespreken we de mogelijkheden.
• De kracht van dit traject is dat je naast het advies ook persoonlijke begeleiding ontvangt. Dit biedt ondersteuning bij het direct toepassen van alle kennis en adviezen, zodat je ook daadwerkelijk het gewenste resultaat bereikt.
• Conceptual Feng Shui gaat over de mens en de relatie die je hebt met je omgeving. Deze oude holistische wijsheid wordt al eeuwen toegepast om de ruimte in huis in balans te brengen en te harmoniseren, zodat er een fijne energieflow ontstaat. Conceptual Feng Shui is de tool die ik gebruik om de natuurlijke levensenergie in je huis weer in beweging te brengen.
• Nine Star Ki is een van de oudste vormen van astrologie ter wereld. Deze oosterse (Chinese & Japanse) vorm van astrologie wordt al duizenden jaren toegepast. Nine Star Ki is de sleutel tot jouw energetische blauwdruk en maakt de spirituele intentie van je leven op aarde zichtbaar. Het geeft inzicht in jouw persoonlijke energieflow en maakt je bewust van jouw unieke gaven en valkuilen, waardoor je persoonlijke energie vrij kan gaan stromen

ERVARINGEN VAN TEVREDEN KLANTEN

Anne

Lieve kazoe, dankjewel voor je heldere uitleg over het element dat bij mij het meest aanwezig is, heel herkenbaar. Mooie koppeling met meteen praktisch uitvoerbare tips voor jezelf en in huis. Heel blij mee!Anne

Tips voor een fijne energieflow
Annette Redegeld
Kazoe van den Dobbelsteen beschikt over een groot talent om met minimale middelen maximaal effect te bereiken. Ze heeft een scherp oog voor essentiële kwaliteiten van het onderwerp waarop ze zich richt en ze weet die kwaliteiten effectief met ingrepen te versterken. Kazoe heeft met ons meegedacht over de algehele identiteit van het museum en  één van onze multifunctionele museumzalen ‘gerestyled’. Ze wist onze wensen en gedachten perfect te vertalen naar een hedendaagse veelzijdige basisinrichting met respect voor de historie. Een aanpak waarmee we ons van meet af aan vertrouwd voelden.

Annette Redegeld

Design Traject
Nienke
Vanuit een eerdere kennismaking met Feng Shui en Nine Star Ki voor mijn huis, kende ik al de waarde daarvan. Nu, jaren later met een jong gezin, had ik opnieuw de behoefte meer in balans te komen met mijzelf. Ook wilde ik graag meer inzicht krijgen in hoe we als gezin beter met elkaar kunnen communiceren, helpen en stimuleren, juist met de verschillende karakters. Door zicht te krijgen op ieders essentie, algehele manier van zijn, handelen en ontwikkelpunten, kon ik met Kazoe's analyse ontrafelen hoe de dynamiek binnen mijn gezin werkt. Nu dat ik dat helder heb, kan ik ieders uniek zijn nog meer waarderen en de soms lastige verschillen meer accepteren en zelfs vieren!  Het is waardevol om te weten hoe ik mijn dochter kan helpen ontwikkelen op een manier die bij haar past. Het mooie van feng shui en nine start ki is dat het uitgaat van de natuurelementen en focust op de doorstroming en heelheid daarin. Dat maakt het positief, licht en leuk om mee te werken. Ik ervaar Kazoe als een fijn mens, die zorgvuldig en met vertrouwen met je werkt.

Nienke

Energetische Blauwdruk
Maartje
Ik had een online zoomgesprek met Kazoe, een kennismaking met feng shui en nine star ki.  Dit heeft mij weer nieuwe inzichten gegeven doordat Kazoe mij met kleine tips en simpele aanpassingen in huis de energie heeft 'aangezet'. Bijvoorbeeld door een kleur van het element vuur te creëren, kom ik zelf ook meer weer in mijn eigen element. Kazoe legt op een eenvoudige, begrijpelijke manier uit hoe en wat je kunt doen in je huis, wat zorgt dat het weer gaat stromen en je dus zelf ook meer in je element komt. Je huis weerspiegelt ten slotte wie je bent.

Maartje

Gratis sessie
Annelies Lammers
Ik ken Kazoe als bijzonder designer op gebied van schoonheid en verfijndheid. Nu ze zich verder heeft ontwikkeld tot Feng Shui en Nine Star Ki coach, was ik erg benieuwd naar haar benadering van de NSK-principes. Ik was hier helemaal niet mee bekend, maar het enthousiasme van Kazoe wekte mijn interesse. Vooral was ik benieuwd naar mijn persoonlijke energie flow en hoe dit mijn leven (onbewust) beïnvloed. Nu ik hier meer kennis van heb gekregen, herken ik mezelf steeds sneller in situaties en zie ik waar ik vastloop. Het overzichtelijke boekwerk dat Kazoe op maat heeft gemaakt, is niet alleen prachtig om fysiek in handen te hebben, maar vooral fijn om als naslagwerk bij de hand te hebben en hier regelmatig in terug te lezen. Vooral om mijn valkuilen sneller te kunnen inzien, zodat ik via de principes van NSK ook weet hoe ik mezelf weer op weg kan helpen en wat ik nodig heb. Dat kan betekenen dat ik sneller iemand uit mijn eigen netwerk inschakel om mij ergens bij te helpen, omdat hij/zij een andere kijk op de zaken heeft dan ik met mijn NSK. Al met al een zeer leerzaam proces. Wat ik ook erg fijn vond, was om 1 op 1 nog een uitgebreid gesprek met Kazoe te voeren over mijn hulpvraag, de aanleiding van mijn aanvraag. Dat is echt een goed moment om mezelf nog een stukje verder te verdiepen, waarbij Kazoe waardevolle input geeft om NSK nog meer in mijn voordeel te laten werken. Kazoe benadert vanuit expertise en gevoel voor schoonheid, met oog voor detail en voor mij als klant. Ook op gebied van Feng Shui ga ik haar zeker benaderen, omdat ik ook benieuwd ben hoe ik de elementen nog verder kan vormgegeven in mijn leefomgeving, om zo nog meer afgestemd te raken op wat ik van nature heb, en wat ik van buitenaf kan inbrengen.
Dankjewel wel Kazoe. Ik zie het NSK consult als een waardevol kado aan mezelf. Warme groet, Annelies Lammers


Annelies Lammers

Energetische Blauwdruk
Julie
Hi Kazoe, Dankjewel voor de uitleg en tips! Ik vond het super leuk om te horen en het was een duidelijke en goed in elkaar-gezette opname. Wat je zei paste inderdaad goed bij hoe ik me voel en ik merk ook dat ik onbewust al bezig ben met een paar van de tips die je me al gaf, zoals meer metaal gebruiken. Sterker nog, het is me de laatste tijd ook door meerdere mensen en om meerdere redenen aangeraden om koper te dragen en gebruiken. Ik merk ook dat ik het heel fijn vind om een heel rustig huis te hebben dus daar let ik al goed op. Nogmaals erg bedankt, ik zal het in gedachte houden en nog weleens terug luisteren. Liefs Julie

Julie

Tips voor een fijne energie flow
Heske van Esch
Kazoe heeft een persoonlijke inspirerende audio gemaakt waar ik mezelf in herken en waar ik waardevolle tips heb uitgehaald. Fijn om daar mee aan de slag te gaan. Dank je wel Kazoe!

Heske van Esch

tips voor een fijne energie flow

WIL JE THUISKOMEN IN DE NATUURLIJKE ENERGIEFLOW VAN JEZELF EN JE HUIS?

JA, IK WIL MIJ NU AANMELDEN

thuiskomen

Ja, ik wil me aanmelden voor Thuiskomen 1-op-1 traject

Vul hier je gegevens in en dan gaan we van start!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Je gegevens zijn veilig en je kunt je op elk moment afmelden.