GRATIS SESSIE

Je wilt op een bewuste manier een fijne energie en sfeer creëren in jezelf en je huis. Je hebt al inspiratie opgedaan maar je ziet door de bomen het bos niet meer, waardoor het je niet lukt om de eerst stap te zetten.

In een persoonlijke gratis sessie help ik je op weg om een fijne energie en sfeer in jezelf en je huis te creëren. 

Wat kan je verwachten?

  • Aan de hand van je geboortedatum maak ik jouw persoonlijke energetische blauwdruk. Deze blauwdruk is de sleutel tot jouw persoonlijke energieflow.
  • We ontmoeten elkaar via een persoonlijke 1-op-1 online zoom sessie van 30 minuten.
  • Je kan mij een vraag stellen over je huidige woonsituatie en wat je graag zou willen veranderen in je huis.
  • Ik geef je een aantal oplossingen, zodat jij direct aan de slag kunt en weet wat de belangrijkste eerst stappen zijn om van je huis een thuis te maken.


JA, IK WIL EEN GRATIS SESSIE!

ERVARINGEN VAN TEVREDEN KLANTEN

Maartje
Ik had een online zoomgesprek met Kazoe, een kennismaking met feng shui en nine star ki.  Dit heeft mij weer nieuwe inzichten gegeven doordat Kazoe mij met kleine tips en simpele aanpassingen in huis de energie heeft 'aangezet'. Bijvoorbeeld door een kleur van het element vuur te creëren, kom ik zelf ook meer weer in mijn eigen element. Kazoe legt op een eenvoudige, begrijpelijke manier uit hoe en wat je kunt doen in je huis, wat zorgt dat het weer gaat stromen en je dus zelf ook meer in je element komt. Je huis weerspiegelt ten slotte wie je bent.

Maartje

Gratis sessie

Gratis Sessie

Gratis Sessie

Vul hier je gegevens in en dan maken we een afspraak

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Je gegevens zijn veilig en je kunt je op elk moment afmelden.