De Woonkamer - Online Workshop

Leer hoe je zelf eenvoudig een fijne energie en sfeer in je woonkamer kunt creëren.

De woonkamer is de ontmoetingsplek in huis, de meest sociale ruimte waar je een groot deel van de dag doorbrengt. Hier lees je een boek, luister je naar muziek en eet je gezellig met elkaar aan de eettafel. Jouw woonkamer moet dus een aangename sfeer hebben en ook praktisch goed functioneren. Maar voelt jouw woonkamer nog niet helemaal zoals jij dat graag zou willen? Heb je al vaak met alle meubels geschoven en met kleurkaarten in je hand gestaan, maar lukt het je niet om een harmonieus geheel van je inrichting te maken? Herken je dit? Dan is deze workshop ‘DE WOONKAMER’ de oplossing voor jouw.

Wat kan je verwachten van de workshop:

  • Ik mee je mee in de wereld van Design en Conceptual Feng Shui.
  • Ik leer je hoe je zelf een aangename energieflow in je woonkamer kunt creëren.
  • Ik deel veel kennis en inspiratie, zodat jij weet wat je precies kunt doen en welke stappen je kunt zetten.
  • Er is gelegenheid om vragen te stellen, en ik houd van actie, dus we gaan ook zelf aan de slag met je woonkamer.

Aan het einde van de workshop weet je:

  • Wat de juiste plek is voor je meubels.
  • Welke kleuren goed bij jou en de woonkamer passen.
  • Wat belangrijk is om je woonkamer optimaal te laten functioneren.

De workshop ‘DE WOONKAMER’ geeft je inzicht en inspiratie om je woonkamer zo in te richten dat jij je er lekker kunt voelen. Met kleuren die energetisch bij jou en de ruimte passen, en komt de bank nu ook op de juiste plek te staan.

Praktische Details:
DE WOONKAMER – online workshop
Datum: Wordt binnenkort bekendgemaakt!
Tijd:
Kosten:
Tickets zijn te koop tot en met: 

JA, IK BEN ERBIJ

ERVARINGEN VAN TEVREDEN KLANTEN

Anne-Marie

Mooie dingen geleerd. Inspirerend en ik wil echt die paar dingen gaan veranderen in mijn huis. Zo mooi om mij bewust te worden dat hoe ik mij voel zijn weerslag heeft op mijn huis. En dat je aan de energie in iemands huis kan voelen of het stroomt. Toevallig was ik vandaag bij iemand bij wie ik onmiddellijk voelde dat het ruimer voelde. En het klopte; hij had ook innerlijk ruimte gemaakt. Bijzonder! Ik kan iedereen deze workshop bij @Kazoe aanraden! Anne-MarieAnne-Marie

Workshop - De Woonkamer
Rika

Goedemorgen Lieve Kazoe, Dankjewel voor de opname… ik ga vandaag op pad voor kleurtjes in de aarde tinten. Dus ik ben heel benieuwd wat het gaat worden😊 Er is beweging en ben door jou geïnspireerd. Ik keek ook net mijn foto’s terug en dan komt de vloerkleed niet mooi uit. Het doet net niks voor de ruimte. Alles is nog erg aan de veilige kant. Het mag wat meer zichtbaarder worden. Ik mag mij in mijn leven ook weer zichtbaarder maken, daar is het nu weer tijd voor. Tijd van verdriet mag er zijn maar daarnaast mag ik ook weer shinen. Hoe dit zich weer gaat ontvouwen weet ik nog niet maar go with the flow 💫 Nou wat een inzichten na jou workshop en na mijn lange weekend in een huisje in het bos. Dankjewel hiervoor..🙌🏽 Liefs Rika ❤️Rika

Workshop - De Woonkamer