THUISKOMEN MINI

De energetische blauwdruk voor jou én je huis

BESTEL HIER JOUW MINI-BOEK!

Voel je je niet helemaal thuis in jezelf en je huis?

Je hebt moeite om je thuis te voelen in zowel jezelf als in je huis. Hierdoor voel je je vaak energieloos en lukt het je niet om écht tot rust te komen in je eigen omgeving. Je huis voelt niet als de veilige, ondersteunende plek die het zou kunnen zijn.

Hoe zou het voor je zijn…

Als je eindelijk helemaal thuis zou komen bij jezelf én in je eigen huis? Stel je voor dat je woning volledig in lijn is met wie jij in essentie bent. Een ruimte die jouw energie versterkt, waar je kracht vindt, en waar je écht kunt ontspannen. Hoe zou het zijn om iedere dag energie op te doen in plaats van uit balans te raken?

Dat kan met het THUISKOMEN mini-boek

Dit mini-boek geeft je inzichten en inspiratie om een huis te creëren dat energetisch helemaal past bij wie jij bent. Een plek waar je tot rust komt en kracht uit haalt, omdat alles in harmonie is met jouw unieke energie.

Dit ontvang je en kun je verwachten:

  • Inzicht in je hoofdelement: De energetische blauwdruk (Nine Star Ki-profiel) wordt bepaald door je geboortejaar. Leer over de energie van jouw eerste hoofdelement, dat jouw natuurlijke zijn weerspiegelt.
  • Kracht en balans: Ontdek wanneer je in je kracht staat en wanneer je uit balans raakt, zodat je weet hoe je jezelf kunt herstellen.
  • Energiedynamiek: Begrijp hoe energie in jou beweegt, wat je natuurlijke ritme is en hoe de Yin-Yang-balans hierop van invloed is.
  • Levensschema’s: Leer welke levensschema’s invloed hebben op jouw leven en gedrag, zodat je meer inzicht krijgt in jezelf.
  • Versterken van energieflow: Ontvang concrete tips om de energieflow in jezelf te versterken, zodat je je vitaler en meer in balans voelt, elke dag opnieuw.
  • Creëer jouw ideale huis: Leer hoe je jouw huis kunt transformeren in een plek die jouw energie ondersteunt en versterkt.
  • Essentiële ruimtes: Ontdek welke ruimtes in je huis cruciaal zijn voor jouw welzijn, en hoe je deze optimaal kunt inrichten.
  • Materialen voor harmonie: Leer welke materialen het beste werken voor jouw omgeving en hoe je hiermee meer balans in je huis creëert.
  • Mini kleurkaart: Ontvang een mini-kleurkaart met adviezen voor de kleuren die zowel jouw energie als je huis versterken.
  • Mini-boek: Al deze inzichten en praktische tips ontvang je in een prachtig vormgegeven mini-boek dat je kunt gebruiken als inspiratiebron voor jezelf en je huis.

waardevolle Inzichten en inspiratie

Deze energetische blauwdruk voor jou én je huis geeft je waardevol zelfinzicht en inspiratie om een thuis te creëren dat volledig in harmonie is met wie jij van nature bent. Zo voel je je sterker, meer in balans en creëer je een plek waar je echt tot rust kunt komen.

Praktische details:

  • De energetische blauwdruk reken ik persoonlijk uit op basis van je geboortedatum.
  • Vorm: THUISKOMEN – mini-boek A4, deze ontvang je als pdf in je mailbox.
  • Kosten: €16,-

Klaar om je huis en jezelf in balans te brengen?

Bestel het THUISKOMEN mini-boek nu en begin vandaag nog met het creëren van een huis dat jouw energie ondersteunt. Bestel hier voor slechts €16,-

BESTEL HIER JOUW MINI-BOEK!

THUISKOMEN MINI-BOEK

Lieve kazoe, dankjewel voor je heldere uitleg over het element dat bij mij het meest aanwezig is, heel herkenbaar. Mooie koppeling met meteen praktisch uitvoerbare tips voor jezelf en in huis. Heel blij mee!— Anne

BESTEL HIER JOUW MINI-BOEK!